Güçlü Creo Paketleri ve 3D CAD Çözümleri ile Akıllı Tasarımlar Yapın

  • 28 Haziran 2021
  • 1755 Görüntüleme
Creo Paketleri  İle Kullanımı Kolay 3D CAD Çözümleri

Güçlü Creo Paketleri ve 3D CAD Çözümleri ile Akıllı Tasarımlar Yapın

Creo Parametik kullanmak, işletmenizin değişen taleplerine uyum sağlamak anlamına gelmektedir. Ekibiniz büyüdükçe programa kolaylıkla yeni kullanıcılar ekleyebilir ya da ayrılan bir ekip üyenizi kolaylıkla sistemden çıkartabilirsiniz.

Şimdi artık Creo’ya üye olanlar için daha uygun ve ölçeklenebilir bir seçenek var. Yeni Creo® Parametrik Essentials Paketleri. Bu paket ile 3D CAD yazılımı, Creo Parametrik ve birçok popüler eklentiye tek bir kurulumla erişebilirsiniz.

Bununla birlikte, eğer isterseniz Creo yazılımlarını (uygulamaları ve eklentileri) ayrı ayrı satın alabilirsiniz.

Creo Parametrik Essentials Paketlere dahil olan modül ve özellikler:

Creo Tasarım Keşfetme Modülü: Yeni tasarım fikirlerini hızlı ve kolay bir şekilde deneyin, mevcut tasarımda alternatifleri keşfedin ve süreç boyunca karar noktalarını takip edin. Herşey keşfetmeyle ilgili – Orijinal tasarımınızı riske atmayın, mecburi bir değişiklik yapmak zorunda kalmayın.

İnsan Faktörleri Tasarımı: Tasarım için insanlara ihtiyacınız var. 3D boyutlu ürün modelinize bir manken ekleyin ve ergonomik uyumsuzlukları engellemek için erken bir başlangıç yapın. İnsan ürün etkileşimlerini tasarım sürecinin başında görselleştirin, simüle edin, optimize edin ve iletişim kurun.

Standart e-Öğrenme Kütüphanesi: Cevaplar için zaman kaybetmeyin, 140 saatten fazla eğitim elinizin altında.

Genişletilmiş Lisans Alma: Uzaktan çalışmak artık daha kolay. 180 günlük esnek lisans alın  (sürekli lisanstan 150 gün daha fazla).

Evde Kullanım: Dizüstü bilgisayarınızı işte bırakın. Şimdi tüm paketler Creo Parametrik Essentials avantajlarından evde faydalanmanız için de kullanım lisansı içeriyor.

Performans Danışmanı: Creo Performans Danışmanı, tüm Creo kurulumu için dashboard sağlar. Bu şekilde tüm Creo ortamındaki performansınızı anlayabilir ve optimize edebilirsiniz.

Ek olarak premium destek ve yeni güncellemelere de anında erişebilirsiniz.

Yardımcı programlar ve eklentilerle bir bütün olarak Creo 3D CAD yazılımını tercih edin, şirketinizin ürün geliştirme çalışmalarını hızlandırın, kaliteyi arttırırken maliyetlerinizi azaltın.

Creo Parametric Essentials Paketleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için broşürümüzü inceleyebilirsiniz.  

Creo Parametric Eklentileri ile ihtiyaç olduğunda daha fazla güç

Serbest form yüzeyleri oluşturma, simülasyon, gerçekçi görünüş oluşturma, gelişmiş montaj yetenekleri ve katmanlı üretim manufacturing gibi araçları ile tüm tasarım görevlerini yerine getirmek için kendini kanıtlamış, kullanımı kolay araçlara sahip Creo Parametric aynı zamanda NC ve CAM ve Kalıp tasarımı ile de ürün kalitenizi en üst seviyede tutarken maliyetlerinizin azalmasını sağlayacaktır. İlişkili tasarımlar ile bir CAD modelden daha fazlasını elde edersiniz, MBD (Model Tabanlı Tanımlama) yetenekleri ile tasarıma farklı bir bakış açısı getirir, PLM sistemleri ile problemsiz bir bağlantı sağlamanın özgürlüğünü yaşarsınız.

CAD kategorimize geri dönebilir ya da Creo PCX eklentisi hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: PTC CAD Software Blog – Design Smarter with Powerful Creo Packages – Cat McClintock 

Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Formu onaylayarak kişisel verilerinizin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Informatik PLM'in tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.
İletişim Formu
Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Sosyal Medya Adreslerimiz
Call Now Button