PTC, ABI Research’ün Büyük Üretim Rekabet Değerlendirmesi için 2024 Kurumsal PLM kategorisinde açık ara lider tedarikçi seçildi

  • 15 Mayıs 2024
  • 207 Görüntüleme

PTC, ABI Research 2024 Kurumsal PLM kategorisinde gerçekleştirilen “Büyük Üretim Rekabet Değerlendirmesinde”  Lider Olarak Adlandırıldı

PTC, ABI Research’ün Büyük Üretim Rekabet Değerlendirmesi için 2024 Kurumsal PLM kategorisinde açık ara lider tedarikçi seçildi.

ABI Research ayrıntılı çalışması ile tarafsız bir değerlendirme ve sıralama sunmak için 11 PLM sağlayıcısını değerlendirdi ve Windchill & Arena, İnovasyon ve Uygulama olmak üzere her iki değerlendirme kategorisinde de yüksek puanlar alarak PTC’nin Siemens, Dassault ve Propel gibi rakipleri karşısında 1 numaralı tedarikçi puanı ve matris yerleşimi almasını sağladı.

PTC, ABI Research tarafından Büyük Üretim Rekabet Değerlendirmesi için 2024 Kurumsal PLM kategorisinde Lider seçildiğini duyurmaktan büyük heyecan duyuyor.

PTC ‘nin Windchill ve Arena’yı da içeren PLM portföyü, İnovasyon ve Uygulama olmak üzere her iki değerlendirme kategorisinde de yüksek puanlar elde ederek PTC’nin Siemens, Dassault ve Propel gibi rakipleri karşısında en yüksek tedarikçi puanını ve matris yerleşimini güvence altına almasına yardımcı oldu.

ABI Research raporunun yazar analisti James Iversen “PLM artık kurumsal çapta bir iş sistemi olarak görülüyor.

Böylelikle pazar lideri PLM sisteminin standartları yükseltildi. PTC, bu değişiklikleri destekleyecek lider bir portföy sağlar. Şirket kazanan bir PLM vizyonunu ve stratejisini uygulamaya devam ediyor” dedi. “Şirket, çözümlerinde yenilik yapmaya ve müşterilerinin PLM kullanarak iş değeri elde edebilecekleri yeni yollar keşfetmeye son derece kararlı.

İmalat şirketleri Windchill çözümü şirket içi ve harici kurumsal yazılımlarla sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor ve aynı zamanda yeni kullanıcılara mükemmel değer elde etme süresi (TTV) ve yeterlilik sağlıyor.

Arena, yüksek teknoloji ve yaşam bilimleri sektörlerindeki büyük üreticiler arasında yaygın olarak kullanılan, bulut tabanlı bir PLM çözümü olarak öne çıkıyor.”

 

Windchill’in kurulum tabanı büyüyor. Üreticiler mühendislik, üretim, hizmet, tedarik zinciri ve kalite paydaşlarının PLM’deki ürün verilerinden yararlandığı çeşitli yolları genişletiyor.

PTC bu takdiri, araştırma firmasının PTC Creo’yu 1 Numaralı İnovasyon Lideri olarak adlandırdığı CAD odaklı rekabetçi değerlendirmesinin ardından ABI Research’ün PLM raporunda kazandı. Her iki raporda da belirtildiği gibi, bu PTC çözümlerini birlikte kullanan üreticiler olağanüstü iş değeri elde ediyor ve hem PLM hem de CAD’in gücünü ve potansiyelini artırıyor.

PTC’nin Windchill Genel Müdürü Mark Lobo şu tepkiyi verdi: “Ekibimiz, özellikle sahanın gücü göz önüne alındığında, PTC’nin Kesin Lider olarak onurlandırıldığını görmekten çok heyecan duyuyor. Kurumsal PLM’nin, mühendislik ve üretimden tedarik zinciri ve hizmete kadar tüm kurumsal işlevler arasında erken iş birliği ve sürekli geri bildirim döngüleri açısından kritik hale geldiğine yürekten inanıyoruz. Üreticilerin yalnızca birinci sınıf ürün geliştirmeye değil, aynı zamanda kuruluş genelinde dijital dönüşüme de ihtiyacı var. PLM bu dijital iş parçacığı için çok önemlidir. Sırada olanı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

PTC’nin bulut tabanlı PLM çözümü Arena, sadık kurulum tabanını genişleterek ve şirketin PLM ürün yeniliğine ve müşteri mükemmelliğine olan sarsılmaz bağlılığını örnekleyen stratejik bir vizyon sergileyerek sürekli olarak pazarı geride bırakıyor.

Arena ve Onshape Genel Müdürü David Katzman şu tepkiyi verdi: “PTC’yi özellikle bu rapordaki zorlu rekabetle birlikte 1 Numaralı Lider olarak en üst sırada görmekten büyük heyecan duyuyoruz. Arena, PTC tarafından satın alındığından bu yana istikrarlı bir büyüme ve müşteri kabulü gördü. Arena, tasarım ve üretim süreçlerini birleştirmenin gücüne inanıyor. Arena’nın dağıtılmış ekipler ve tedarik zincirleri arasındaki gerçek zamanlı iş birliğiyle lider şirketlerin yenilikçi ürünler sunmasını kolaylaştırıyoruz.”

PTC ÇÖZÜMLERİNİ TERCİH EDEN MÜŞTERİLERİMİZİN BAŞARI HİKAYELERİ→

PTC Hakkında     

PTC, endüstriyel ve imalat şirketlerinin, dünyanın güvendiği fiziksel ürünlerin mühendislik, üretim ve servis işlemlerini dijital olarak dönüştürmelerine olanak tanıyan küresel bir yazılım şirketidir. Merkezi Boston, Massachusetts’te bulunan PTC, 7.000’den fazla kişiyi istihdam etmekte ve dünya çapında 25.000’den fazla müşteriyi desteklemektedir.  www.ptc.com 

Windchill Hakkında

Windchill, kapsamlı, kullanıma hazır işlevsellik ve yüksek düzeyde yapılandırılabilir rol ve görev tabanlı uygulamalar sağlar. Windchill’in açık mimarisi, IoT dahil diğer kurumsal sistemlerle kolay entegrasyon sağlayarak ürün odaklı bir dijital iş parçacığı için sağlam bir temel sağlar. Windchill kullanıcıları, aşırı özelleştirme ve karmaşıklıktan kaçınarak, izlenebilir ürün verilerine self servis erişimini genellikle PLM kullanmayan uzman olmayan kişilere kadar genişletebilir. Daha fazla bilgi için Windchill PLM çözümler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Arena Hakkında

Arena’nın bulut tabanlı ürün yaşam döngüsü yönetimi (PLM) ve kalite yönetim sistemi (QMS) çözümleri, şirketlerin yenilikçi ürünler tasarlama, üretme ve sunma biçiminde devrim yaratıyor. Gerçek zamanlı işbirlikçi süreçler ve ürün geliştirmeye yönelik çevik bir yaklaşımla, dijital tasarımların fiziksel ürünlere dönüşümünü hızlandırmak için dağınık ekipleri ve tedarik zincirlerini güçlendiriyoruz.

ABI Research Hakında

ABI Research, dünya çapındaki teknoloji liderlerine, yenilikçilere ve karar vericilere uygulanabilir araştırma ve stratejik rehberlik sağlayan küresel bir teknoloji istihbarat firmasıdır. Araştırmamız günümüzde endüstrileri, ekonomileri ve iş gücünü önemli ölçüde yeniden şekillendiren dönüştürücü teknolojilere odaklanıyor. ABI Research’ün küresel analist ekibi, çığır açan çalışmaları çoğu zaman diğer teknoloji danışmanlık firmalarından yıllar önce yayınlayarak müşterilerimizin kendi pazarlarının ve rakiplerinin önünde kalmalarını sağlar.

Ürün yaşam döngüsü yönetiminde (PLM) Windchill PLM çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

İşletmenize özel hazırlanan bir demo ile Windchill PLM’nin tüm özelliklerini keşfedin.

Müşteri Temsilcinize ulaşmak için talep formu oluşturunuz→

Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Formu onaylayarak kişisel verilerinizin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Informatik PLM'in tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.
İletişim Formu
Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Sosyal Medya Adreslerimiz
Call Now Button