PTC kabiliyet ve pazar gücü kriterleri kategorilerindeki en yüksek puanları aldı.

  • 8 Ağustos 2022
  • 2989 Görüntüleme

PTC kabiliyet ve pazar gücü kriterleri kategorilerindeki en yüksek puanları aldı.

  • PTC’nin Vuforia artırılmış gerçeklik çözüm paketi, “piyasada bulunan en kapsamlı kurumsal arttırılmış gerçeklik (AR – Augmented Reality) çözüm paketi” olarak tanımlanıyor.
  • PTC kabiliyet ve pazar gücü kriterleri kategorilerindeki en yüksek puanları aldı.

BOSTON – 2 Ağustos 2022 – PTC Vuforia® artırılmış gerçeklik (AR) çözüm paketi için PAC’ın İnovasyon RADAR raporunda art arda dördüncü yıl genel lider ve “Sınıfının En İyi” tedarikçisi seçildiğini duyurdu. “Endüstriyel Dünya için Açık Dijital Platformlar 2022” raporunun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Rapor, AR tedarikçilerinin bağlantılı çalışanlara verdiği desteği iki kriter kategorisinde değerlendirdi: kabiliyet ve pazar gücü. PTC, her iki kategori için de değerlendirmede en yüksek puanları aldı.

Raporun baş analisti ve yazarı Arnold Vogt, “Analizimiz, PTC’nin Vuforia’sının pazardaki en kapsamlı kurumsal AR çözüm paketi olmaya devam ettiğini gösteriyor” dedi. “PTC, müşterilerinin ve bağlı çalışanlarının eğitim, servis-onarım ve üretim kalite denetimi ve doğrulaması gibi kullanım durumları için AR’den somut değer elde etmelerine yardımcı olmak için iyi bir konumdadır.” diye belirtmektedir.

Rapora göre, PTC, AR kullanıcı referanslarından olumlu geri bildirimler alıyor, en yüksek öncelikli endüstriyel ve kurumsal AR kullanım durumlarını ele alıyor ve akıllı telefonlar ve tabletlerden Microsoft Hololens 2 ve RearWear Navigator 500 gibi giyilebilir cihazlara kadar çok çeşitli AR donanım seçeneklerini destekliyor.

PAC Hakkında

Pierre Audoin Consultants (PAC), danışmanlık DNA’sına sahip içerik tabanlı bir şirkettir. 1976’dan beri PAC, dünya çapındaki yazılım ve BT (IT) hizmeti satıcılarının büyüme zorluklarına odaklı ve objektif yanıtlar vermiştir. Avrupa yazılım ve BT hizmeti şirketlerinin stratejilerini tanımlamaları, pazar paylarını güçlendirmeleri, GTM’yi optimize etmeleri ve düşünce liderliğini konumlandırmalarına yardımcı olmaları için tercih edilen ortaklarıdır. PAC, Avrupa’nın çeşitli yerlerine yayılmış, analistlerin önderlik ettiği bir danışmanlık şirketidir. Portföy sütunları rehberlik, içgörü ve görünürlük ve ünlü araştırma platformu SITSI ® aracılığıyla dünya çapında 30’dan fazla ülke için pazar araştırmasını sağlamakta. Daha fazla bilgi için lütfen www.sitsi.com adresini ziyaret edin.

 

PTC Hakkında (NASDAQ: PTC) PTC, küresel üreticilerin ürün ve hizmet inovasyonunu hızlandırmalarına, operasyonel verimliliği iyileştirmelerine ve işgücü üretkenliğini artırmalarına olanak tanıyan yazılım çözümleriyle çift haneli etki gerçekleştirmelerini sağlar. Kapsamlı iş ortağı ağıyla PTC, müşterilerine teknolojisinin şirket içinde, bulutta veya saf SaaS platformu aracılığıyla dijital dönüşümü yönlendirmek için nasıl uygulanabileceği konusunda esneklik sağlar. PTC’de sadece daha iyi bir dünya hayal etmiyoruz, onu mümkün kılıyoruz.

Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Formu onaylayarak kişisel verilerinizin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Informatik PLM'in tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.
İletişim Formu
Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Sosyal Medya Adreslerimiz
Call Now Button