PTC Thingworx, Endüstriyel IoT Alanında 4 Ayrı Kuruluş Tarafından Lider Seçildi

  • 9 Kasım 2021
  • 1872 Görüntüleme

BOSTON — 1 Kasım —PTC NASDAQ: PTC ABI Research kuruluşunun Akıllı Üretim Platformları Listesinde lider olarak seçildiğini duyurdu.

PTC aynı zamanda The Forrester Wave: Endüstriyel IoT Yazılım Platformları, Q3 2021 raporunda da lider olarak gösterildi. Bunun yanında IDC tarafından oluşturulan “Üretimde Endüstriyel IoT Platformları ve Uygulamaları raporunda lider seçildi. Son olarak Gartner Magic Quadrant Endüstriyel IoT Platformları raporunda da PTC Thingworx Platformu lider olarak gösterildi.

Her bir rapora göre, PTC endüstriyel IoT alanında lider olarak görülüyor. PTC aynı zamanda dört ayrı kuruluşun listesinde yer alan tek çözüm sağlayıcı. Raporları yayınlayan her bir araştırma firması kendi değerlendirme kriterlerine göre endüstriyel IoT pazarında bu çalışmayı yürütüyor. Araştırma kriterleri, yöntemler ve değerlendirmeye konu olan endüstriyel IoT yetkinlikleri her firma tarafından ayrı ayrı belirleniyor.

Jim Hepelmann – PTC Başkan ve CEO su;

“İnanıyoruzki tüm bu raporlarda lider seçilmek ThingWorx ekibinin etkileyici bir başarısı. Bize göre, bu sonuçlar endüstriyel IoT pazarı stratejimizi ve pazardaki konumumuzu teyit eder nitelikte. ThingWorx’ü, üretim yapan firmaların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye, üretim ve servis operasyonlarında yüksek öncelikli kullanım alanlarını adreslemeye devam edeceğiz. “

Joe Biron – PTC CTO ve IoT Genel Müdürü;

“PTC olarak tüm değerlendirme raporlarında lider olarak gösterildiğimiz için gurur duyuyoruz. Her biri alanında lider araştırma firmasının endüstriyel IoT pazarı için eşsiz bir perspektife sahip olduğunun ve her birinin farklı değerlendirme kriterleri kullanarak bu raporları oluşturduğunun bilincindeyiz. İnanıyoruzki devamlı olarak bu alanda lider konumda olmak  PTC’nin endüstriyel firmaların ihtiyaçlarını karşılamak ve başarılı sonuçlar elde etmek konusundaki yeteneğini tescilliyor. ”

Dijital mühendislik, üretim ve servis alanlarında yıllara dayanan deneyimi ile PTC çok sayıda iş problemini adresleyen modeller tasarladı ve bu bilgi ve deneyimlerle ile PTC bu problemleri çözmeyi sağlayan endüstriyel IoT çözümleri geliştirdi. Bu çözümlerin sonuncusu; ThingWorx Dijital Performans Yönetimi, Ekim ayı’nda duyuruldu.

Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Formu onaylayarak kişisel verilerinizin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Informatik PLM'in tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.
İletişim Formu
Size ulaşmamızı ister misiniz?
Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.
Sosyal Medya Adreslerimiz
Call Now Button